Úvod » Fotbal » Pohár FIFAC 2017 - 2018

Los semifinále

publikováno 17.04.2018

V úterý 17. dubna bylo rozlosováno semifinále letošního ročníku Poháru FIFAC. Los nebyl nijak dramatický, rozhodovalo se jen o tom, který moravský tým se střetně s Nachuge. Černý Petr v podobě cestování do Asie připadl Pekařovu, který ale začne doma. Druhá dvojice byla jasná - v moravském derby si to rozdají o postup do finále Pobučí a Vikantice. Los tedy vypadá takto:

SK Pobučí - Nova Vikantice

Baník Pekařov - Nachuge Typhoons

První zápasy se odehrají 27. a 28. dubna, oba se hrají na Moravě a přesné datum bude stanoveno později. Na odvety připadá termín 10. - 12. května. Na Moravě se zřejmě bude hrát v sobotu 12. 5., o přesném termínu druhého semifinále rozhodne andamanský svaz.

 Jednalo se i o návrhu na uspořádání finále a došlo se  k tomuto závěru: V roce 2017 bylo finále přiděleno Moravě, avšak vzhledem k tomu, že do finále se probojovaly dva týmy z Andaman, bylo finále nabídnuto Východní zóně a odehrálo se v Akyabu. Letos by finále mělo připadnout Andamanům. Protože je jisté, že nejméně jeden finálový tým bude z Moravy, navrhujeme, aby recipročně bylo finále svěřeno Západní zóně. Pokud se tak stane, bude se hrát na stadionu v sanmarinském Serravalle. Počkejme si však, jak dopadne semifinále a pak se rozhodne definitivně.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz